Prisliste hjortekjøtt, elgkjøtt, reinsdyrkjøtt og viltkjøtt produkter.

Utvalget av hjortekjøtt på lager er for tiden begrenset på grunn av at vi er utsolgt for sesong for kjøttstykker hjort og rein, i periode oktober/november slakter vi og har vi bra utvalg! Kjøttprodukter (burgere, bratwurst, spekepølse, hjortepinner, grillpakker) har vi bra utvalg og produsere ferskt gjennom hele året. Det kan legges inn bestilling for høsten både for enkelte stykker og kjøttesker (lista nedenfor).

PRISLISTE 2020 Hjortekjøtt Reinkjøtt Elgkjøtt
Pris/kg
Lårstek 300X 350 290X
Lårtunge 290X 290X 280X
Flatbiff 380X 420X 360X
Rundbiff 370X 370X 350X
Mørbrad 420X 420X 400X
Bogstek 290X 290X 280X
Indrefilet 590X * 590X 590X
Ytrefilet 590X * 590X 590X
Entrecote 450X 400X 400X
Carre 400X
Skank 220X
Grytekjøtt steik/Gr.kjøtt nakke 280X 280X 280X
Helt lår 300X 300
Bratwurst 3pk 235 Pr kg 235
Spekepølse 150 Pr stykk
Burgere/karbonader(ferdigstek) 225 Pr kg 225 225
Burgere hjort 100% 250 Pr kg
Grill pakke 240 Pr kg
Grill pinne hjort 240 Pr kg
Kraft i boks 0,5l 60 pr boks
Kraftbein 50 pr kg
X= utsolgt

*Det er dessverre ikke mulig å reservere indrefilet & ytrefilet i mengder over 1 kg.

Vi selger både separate stykker og kjøttesker med forskjellig sammenstilling. Nedstående finner du OMTRENT fordeling. Ingen eske er likt og blir sammensatt etter verdi. Vi prøver å sammensette mest mulig etter nedstående fordeling!!

Hjort eske kr 2000 Utsolgt

HJORT kr 2000 Omtrent vekt
Filet 450 gr
Stek 800 gr
Gryte 350 gr
Rundbiff 1000 gr
Mørbrad 500 gr
Skank 1000 gr
Karbonader/ferdig stekt 1500 gr

Hjort eske kr 3500 Utsolgt

HJORT kr 3500
Filet 800 gr
Entrecote 350 gr
Bogstek 1000 gr
Gryte 400 gr
Flatbiff 1000 gr
Mørbråd 500 gr
Lårtunge

Rundbiff

300 gr

1100 gr

Lårstek 1000 gr
Skank 1000 gr
Hjorte bratwurst 1100 gr
Kraft 0,5L 1 st
Karbonader/ferdig stekt 2500 gr

Hjorte eske kr 1000 utsolgt

HJORT kr 1000
Filet 500 gr
Stek 950 gr
Hjorteburgere 950 gr
Hjortebratwurst 950 gr

Alt kjøtt fra Setton Gård er veterinærgodkjent, ferdig mørnet, vakuumpakket og merket merket med etiketter med EFTA-nummer 1257.

Kjøtt kan leveres ut både ferskt og fryst.

Vanlig slakteperiode er oktober/november. I denne perioden kan vi levere ferskt kjøtt. Resten av året leverer vi fra fryselager.

Utkjøring kan bestilles til Dokka-Hov-Gjøvik og Landåsbygda, uten ekstra kostnader (Ved kjøp over 1000 kroner).

Utkjøring i Oslo-området er også mulig hvis det passer med samkjøring.