Taco med Hjortenakke

 

Hjortenakke

Tacokrydder

Stekepose

 

Krydder nakke med romslig mengde tacokrydder. Legg nakke i en steke pose og tilsett noe vann. Krydder kan også blandes ut med litt vann slik at det blir tacosaus tykkelse. Legg nakke inn med kjøttside ned og beinside opp. Sett ovn på 125 grader i 3 timer.

Etter 3 timer brukes gaffel for å ta kjøttet av beina. Hev opp kraften i separat bolle og kjøl det litt ned, da kan fett siles av og kraften som blir igjen blandes med kjøtt som er tatt av beina.

Da er kjøttet ferdig for bruk i taco lefse med tilbehør etter ønske.

Taco Krydder er blanding av chili, oregano, spisskum, paprika, hvitløk, salt, pepper og litt anispulver. Ved kjøttet kan det brukes standard blanding for taco kjøtt eller blande det ut selv.