Grillet hjortepølse med kremet surkål og urtesennep

Grillet hjortepølse med kremet surkål og urtesennep

For 2 personer

  • 4 hjortepølser
  • 4 lomper

Kremet surkål:

  • 1 pakke surkål
  • 1 gul løk
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 ss knuste einerbær

Urtesennep:

  • 2 never frisk timian
  • ½ finhakket rødløk
  • 1 dl grov sennep
  • 1 ss olivenolje
  • Salt og pepper

Skrell og skjær løk i skiver og hell kraften av surkålen. Brun løk og  surkål i olivenolje og tilsett knuste einebær og creme fraiche. La det koke sammen i et par minutter.  Smak til med salt og pepper.

Finhakk timian og bland i rødløk og sennep.

Stek hjortepølser og varm opp lompene.

Legg en skje kremet surkål på hver lompe, legg på pølse og topp med urtesennep.